Home / mythzmoiselle (page 5)

mythzmoiselle

Do I Deserve a Career Break?

its-risky-addicted2success-picture-quote

I was once very depressed. I lose my appetite for work. I hate my routines. I would give anything to be in an island and selling ice cream rather than on my desk, working on a recommendation deck. Question. What and Where I see myself in the next year? Hmmm, ...

Read More »

Welcome to My New Crib!

I never wanted to make my own website as a home to my travel lust, until this best friend of mine, ensure me to do so. And…after a cool negotiation with the super cooperative web designer, Jolsvy, who also happened to be my good friend, in less than 3 months, ...

Read More »

#Budget&Itinerary – Maldives!

Maldives

Sepulang dari Maldives, berjuta-juta orang (iya, lebay!) nanya pertanyaan serupa, sampe ada beberapa teman yang lama telah hilang muncul kembali cuma untuk nanya : 1. Emang di Maldives ada bandara? *eaaaa!* –> sesungguhnya ini pertanyaan paling aneh dan anehnya lagi paling banyak yang nanya!!! Manteman, Maldives gak sepurba itu juga ...

Read More »

Having Onsen in Oedo Onsen Monogatari – Tokyo

image1-084

Hot spring is one of my most fave place to chilax (chill and relax) on the planet. When I found out about Onsen – Japanese traditional hot spring in some articles long time ago, I definitely sold. So, when I visited Tokyo, going to Onsen was one of my ultimate ...

Read More »

10 Most Memorable Things I Had in Tokyo

1

I remember it was 3 years ago, I told my friend idealistically, if I visited Japan, it would be in Cherry Blossom season. But reality did bite… To afford Japan in Cherry Blossom season was out of my league. So I ended up buying ticket to Australia instead. And this ...

Read More »

Ho Chi Minh City in a Glimpse

11147872_10206249639860950_8821287724000722579_n

Vietnam adalah negara SEA (South East Asia) ke-3 saya setelah Singapore dan Thailand. Sebenernya, Vietnam gak pernah jadi destinasi keinginan sih, cuma karena kemaren pas banget ada acara kantor di HCMC (Ho Chi Minh City) atau nama jadulnya, Saigon. Jadilah berkesempatan untuk tinggal selama 3 hari 2 malam. Meskipun gak sempet ...

Read More »

#TravelDiary Maldives – Truly Heaven on Earth!

1

Kalo ngomongin pantai, dari dulu cuma foto-foto-nya Maldives-lah yang bisa bikin saya nganga saking luar biasa bagusnya. Pengen kesana, tapi apa daya konon harga menginapnya bisa mencapai puluhan juta rupiah semalam. Mungkin suatu hari nanti yaa..kalo udah sesukses Om Bakrie. Kadang saking pengen ngerasain pantai ala-ala Maldives, sampe bela-belain nelusurin ...

Read More »

2015 Travel Plan

travel plan 2015

It’s March already! Geezz…wondering if TIME is riding a bullet train! Well, I don’t have many plans as I did back in 2014. But I do have a bigger travel plan this year. Not gonna tell you now, because err…let’s say it is still confidential due to the long process ...

Read More »

#TravelDiary Achievement Unlocked : Solo Trip to GIli T!

1

So..This is it!!! My very-very-very first solo trip! *senyum-merekah-sumringah* Berhubung sisa cuti saya tahun ini masih gendut dan terancam expired per-31 Des 2014, galau se-galau galaunya mau cuti ngapain dan kemana. Akhirnya dengan tekad sebulat donat, detik itu tercetus mau mentuntaskan solo-trip, detik itu juga saya beli tiket CGK-LOP one ...

Read More »

#TravelDiary Anyeong Ha-Seoul!

IMG_4157

Anyeong Ha-Seoul! 😀 😀 September kemarin, saya dan 200-sekian anak kantor lainnya pergi ke Seoul, Korea Selatan. What a number! I know. And yes, ini adalah outing kantor. Senangnya, karena bisa jalan-jalan gratis ke tempat yang saya belum pernah, dan ke negara tujuan yang sebenernya saya gak pengin-pengin banget datengin ...

Read More »