Home / CONTACT

7 comments

  1. hiii,

    mau nanya dong beli ban renang yang kuning itu dimana? atau bisa sewa? kalau di maldives ada yang nyewain gak ya ? thanks a lot

    • hi! ban kuning beli online di Indo, tapi lupa hbelinya dimana, di instagram2 gitu banyak yang jual kok cuma seratus ribuan…

  2. Hi, I read your blog post about your NZ camper van trip. I am about to leave for my trip to NZ in a few days, but I’m undecided between camper van and rental car. May I know if the weather was too cold to sleep well in the camper van? The weather now ranges from 5deg-18deg, so I might just choose a rental car + accomm in motel for more comfort! Also, I would like to know if driving the camper van is really slower compared to a car? Thank you!

    • Hi Jean!
      My campervan provided a good bedding and heater so I felt comfortable enough to sleep at that time. The heater was small but it’s really good to warm up the whole car.
      Basically, driving a camper van not as comfortable as driving a car, it’s a lil bit heavy so yeah it might a lil bit slower compared to general car.
      If you want to travel simple, you can just rent a car and stay in a motel.
      But I would say that you can get more essence of doing road trip in NZ with a camper van.
      Happy travels!

  3. Hai kak!! Senang baca blognya.
    Saya ada rencana buat ngetrip ke thailand. Tapi masih bingung takut banyak yg gak terrealisasikan. Kira2 ada gak kak pertinggal timeline kakak waktu kesana. Kalau sekiranya mengijinkan boleh tidak saya lihat.
    Trima kasih

    • Hi! Senang juga kalo kamu senang!
      Duh, maaf banget untuk itinerary sedetail itu aku udah gak nyimpen lagi.
      Karena selain udah lama banget, datanya juga udah ilang bersama laptop aku yang rusak. hehehehe…
      Coba kamu perhatiin aja jarak dari satu lokasi ke lokasi lain yang kamu kunjungi berapa lama dan kasih spare at least setengah jam.
      Untuk jaga-jaga kålö ada hal-hal tak terduga. Trus, time keeper musti jalan ya…jangan keenakan berhenti di satu spot terlalu lama, nanti spot lain gak keburu. Enjoy Thailand!

  4. kamitaaaa so cooollll sukak saya bacanya HAHAHAHAHA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *